Baileys

Baileys
Próbáld ki, nagyon finom krémlikőr lesz belőle.
Hozzávalók: 2 dl rum, (vagy whisky)
20 dkg porcukor,
1 cs Aranka mogyoró krémpor ( főzés nélküli ),
3 dl féltartós habtejszín.
Elkészítés: A mogyoró krémport a tejszínnel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a cukrot a legvégén a rumot, jól összerázzuk.
Hűtőben hagyjuk 24 órát érlelődni! Fogyasztás előtt rázzuk össze alaposan.
Hűtve fogyasszuk.
Többször készítettem, és az eredeti italhoz "a megszólalásig" hasonló!
Itt az év vége, és a Szilveszter együtt jár az efféle csemegék élvezetével is!
De, csak mértékkel, mert "csalós"!
Kellemes Ünnepeket kíván: a szerkesztő.
Ha elégedett azzal az eredménnyel, amelyet a nálunk megjelent hírdetése hozott, kérjük ne habozzon;- "használja a mond el a barátodnak funkciót"
Köszönjük!
HelyiVilága magazin ajánló









Helyi látnivalók









Helyi Programok / események









További helyi programok / események »
Helyi szolgáltatók








